Föreläsa om inredning

F

Den dagen jag bestämde mig för att utbilda mig till inredare och göra ett lappkast i karriären tillhör  en av de största dagarna i mitt liv. Det var en tyst överenskommelse med mig själv och ingen i min omgivning fick veta förrän någon vecka innan jag skulle påbörja utbildningen. Jag ville behålla känslan av total tillfredsställelse för mig själv och skydda drömmen från yttre betraktelse. Att gå från tanke till handling under uppfyllandet av en dröm kan vara en skör process.

Och nu sitter jag här, tre år senare, med eget företag, välbesökt blogg, e-butik och planerar en föreläsning om inredning. Shit! Da shit!

Jag plockade upp bollen och nu är den i rullning. Lite egoboost här, men jag var tvungen att dela med mig.

3 comments

  • Grattis, så roligt att det har gått bra för dig!
    Jag hittade hit när jag bildgooglade efter vardagsrum i brunt och blått och hittade fina inspirationsbilder.
    Har själv en dröm om att kunna syssla mera med inredning… Man kan ju inte göra om hur mycket som helst hemma hos sig själv hela tiden heller 😉

    Lycka till med föreläsningen!

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin