Fler som gillar blått

F

I söndags visade Skånska Dagbladet bilder på vårt hem i Lomma. När journalister skriver om min inredningsstil blir temat alltid blått och hav. Sist blev det nästan en pinsam insikt hos mig själv när jag hörde journalisten säga: ”Vi tog med en bild på sovrummet, ja, det var ju blått där med”.

Men jag har faktiskt fler färger – vitt, svart och pyttelite rött. Kan faktiskt rekommendera att hålla sig till ett få antal färger genom hemmet – det gör det väldigt enkelt när man ska handla nytt. Frågan ”Vilken färg ska vi välja?” behövs aldrig ställas.

I Elle Docoration UKs septembernummer visas ett hem som också präglas av blått, vitt och svart. Det är betydligt elegantare än mitt, men flera av detaljerna känns bekanta. Skulle kunna tänka mig en hög, mörkgrå golvlist och hade älskat en svartmålad dörr mot en svart vägg… Se alla bilder här.

Stylish-Swedish-Residence-Styled-by-Sasa-Antic-01-e1442950805994Stylist Sasa Antic, foto Kristoffer Johnsson

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin