Fin och praktisk hall

F

Hallen är ett viktigt rum. Det är det första du möter när du kliver innan för dörren när du kommer hem från jobbet; det är besökares första intryck av ditt hem; det är där barn och kompisar kastar av sig skorna och slänger jackorna.

En hall ska vara välkomnande, rolig och framförallt praktisk. Förvaring ska vara lättåtkomlig och skohyllor är ett måste om man är fler än två i familjen. Jag föredrar dold förvaring, har hellre tavlor och en kul tapet som väggdekoration än en vägg full med krokar och jackor. Barnen ska dock ha sin krok.

Glöm inte bort belysningen. Allmänbelysning och mysbelysning, Minst två lampor i hallen. Med andra ord tak- och vägg- eller bordslampa (ogärna instabil golvlampa då det är vanligt med flaxande armar vid på och avklädning).

En hall måste ha en sittplats och en generös spegel.

Hallmöbler från Mio:

Nedan: A2 Collect skåp, hylla med lådor Bruka design, Edvinstol Edblad & co, bänk Scherlin. Finns att köpa från t ex Dennys Home. Spegeln heter Lilly Wall Mirrow.

2 comments

  • Så sant så sant. Inser dock att man skulle haft en hall med fler väggar/större väggar och en större groventré. Det är roligt att läsa dina inlägg. De väcker verkligen egna tankar. / Anna

  • Alanza.se är en mångsidig och prisvärd leverantör av möbler i Sverige, Finland och Norge. Vi har ett stort urval av elegant restaurang, café möbler, vardagsrum, sovrum, matsal och barnmöbler av högsta kvalitet till bästa priser. Shoppa nu!

Follow on Bloglovin