En maskros i julklapp

E

Tillbringade helgen i Sveriges mest estetiska stad: Helsingborg. Vart jag än vänder mig ser jag smakfulla hus, nya som gamla, vackra juldekorationer, mysiga butiker, hotell med äkta atmosfär, trånga och tegelväggsklädda italienska restauranger. Mums för Helsingborg.

Skäms för att säga att jag tog mig från stan, till Ikea och att inlägget ska handla om besöket där. Men, som Lommabo, får man passa på, för Ikea Gigantus i Malmö är en kamp att besöka. För stort, för mycket.

Till min stora glädje har favoritlampan Maskros kommit i en mindre modell. Excellent julklappstips. Tipsar även om stora taklampan Foto, häftig om man bor i funkishus eller har stort kök med högt i tak. Och så slutligen, så smart så smart, ett hål i hallmöbeln som garanterat får slut på möss-, halsduks- och vantberg på golvet. Barnen kommer inte att kunna låta bli att pricka rätt… (hittar icke bild på Ikea, ringer och kollar under dagen och hoppas kunna komplettera med bild på sittbänken med runt, fint hål i upptill).

Ekarp lampfot (nyhet Ikea)

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin