En brun apotekardisk

E

Grannen, med sinne för detaljer, kom häromdagen in för att beundra min nya jeansmatta. Hon gick raka vägen fram till en liten brun skinnlapp som sitter fäst i kanten och sa: Så fräckt det hade varit att blocka upp det bruna från denna lapp.

Jo, ja, men jag håller ju på att sortera bort allt brunt i inredningen för att ha svart istället. Titta, stora svarta Trollsta, svarta skinnfåtöljer, vitmålade små bord och pianot ska bytas ut till svart…

Sen såg jag mig om ett varv till och hörde grannen säga: men benen på fåtöljerna är bruna, pianot är brunt, benen på lilla soffan. Det är väldigt snyggt med jeans och brunt…

När hon tackat för kaffet och gått satte jag mig att googla. Två timmar senare var jag på våg hem från möbelbutiken med en BRUN apotekardisk i bagageluckan. Så nu avslutar jag projekt ”bort med allt brunt”. Trollsta ligger på Blocket. Okej, jag erkänner: jag är en velpotta. Men jag är en nöjd velpotta, som skruvat skåp hela helgen.

 

Hej då stora, svarta (snygga och praktiska) Trollsta! Vi ses kanske en annan dag.

1 comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin