Dags för ny adventsstjärna?

D

Hur lång är livslängden för en adventsstjärna? De är oftast i papp och krångliga att få ihop där i mitten med snöret som ska knytas. Mina har lagats några gånger med tejp, men lever kvar för att de är så fina och för att jag är traditionell när det kommer till adventspynt. Det ska vara stora, vita stjärnor, 4 långsmåla ljus i ljusstaken och en adventsljusstake formad som ett upp och nervänt v. Visst har jag väl svävat ut någon gång och köpt en turkos stjärna, som knappt lämnat förpackningen.

Varje år dyker det upp nyheter som svischar förbi och sällan fångar de min uppmärksamhet. Men så idag såg jag en stor, vacker adventsblomma – kanske har den funnits länge, inte vet jag, men nu – är jag redo för adventsförändring. Och till den en röd sladd – då snackar vi utmaning 😉

adventsstjarna-zinnastjarna-is-60lampsaldd_textil_rod1006306lampsladd_textil_gron10085741. Adventsstjärna Zinna, 2. Adventsstjärna Is, 3. Lampsladd textil röd 4. Lampsladd textil grön Från Watt & Veke, sladdar från Konst Smide, Designtorget.

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin