Beige väggar är tråkigt

B

Ja, beige är tråkigt. Måla inte väggarna beige, välj inte beige kakel till badrummet, köp inte en beige soffa. Beige är en tråkig färg, precis som beige människor.

På en av mina före detta arbetsplatser fanns det två tjejer som jag kände mig som ett ufo tillsammans med. När kompisar bad mig beskriva dem fann jag inget mer träffande uttryck än att de är beige människor. Tråkiga, korrekta, ordentliga och med pryd fnitterhumor. Och sådana väggar och möbler vill vi inte ha. Personligen tycker jag, och det gör jag en del i detta inlägg, att ljusjeansblå är den färg som bäst framhäver beige. På kläder. I inredning: välj bort beige.

Soffa Boston, Fogia

Soffa Simson, Fogia

Okejdå, ingen regel utan undantag. Detta går an (fast det är nog mer vitt än beige):

3 comments

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin