Services

S

inredningsuppdrag

Har du blivit hemmablind? Fastnat i en enda möbleringslösning på soffgruppen? Sugen på förändring? Svårt att välja gardiner? Eller, får du inte ihop ett enhetligt hem? Önskar du mer mysfaktor?

Jag ser ditt hem med nya ögon och kan ge dig förslag på förändringar, stora som små, som kan ge dig den känslan i ditt hem som du längtar efter. Ibland räcker det med en liten förändring…

Kontakta mig för referenser.

Inredningskonsultation möblering/färgsättning/belysning
Jag erbjuder allt från heltäckande förslag till punktinsatser. Behöver du hjälp med möblering i ett rum, eller färgsättning i hela hemmet? Ett heltäckande förslag består av en skiss på möblering, färgsättning och belysning. Kanske vill du ha detaljerade förslag på val av möbler, tapeter, färg, lampor etc. och en lista på var du kan köpa dem och priser. Kostnadsfritt hembesök på 1 timme, då vi går igenom dina önskemål, ingår alltid.

Pris enligt offert

Lilla inredningskonsultationen: åtgärdslista 1 rum

  • Kostnadsfritt hembesök, 1 timme, då vi går igenom dina önskemål
  • Åtgärdslista i punktform med förslag på enklare förändringar med utgångspunkt i möblering, färgsättning, och belysning, Listan presenteras efter en vecka hemma hos dig, 1 timme eller via mial (lägre pris)
  • Åtgärdslistan gäller ett rum

Pris: 1500 – 2200 kr            Åtgärdslista flera rum: enligt offert

Personal shopper
Behöver du hjälp att genomföra ommöbleringen? Kanske vill du ha smakråd med i affären i val av möbler, matta, tapet, gardin, lampor av någon som sett ditt hem med fräscha och professionella ögon.

  • Hembesök ca 1 timme
  • Butiksbesök

Pris enligt offert

Homestyling – konsultation
Ska du sälja och vill att bilderna i annonsen ska framhäva ditt hem optimalt? Jag kan ge dig konkreta förslag på hur du inför fotografering och visning skapar en tilltalande miljö, med den befintliga inredningen. Vi går tillsammans igenom vad som behöver göras. Du får en lista med förslag på åtgärder, som du antingen genomför själv eller tillsammans med mig.  Kostnaden för homestyling är avdragsgill. Kontakta mig för ett möte!

Pris enligt offert

Föreläsning
Boka en föreläsning om inredning! Skräddarsy efter åhörarnas önskemål eller beställ en föreläsning med fokus på färgsättning och belysning, ca 45 minuter.

Pris enligt offert.

Follow on Bloglovin