Inredningsbutik för en personlig stil

I

inredningsbutik

Hos Malin inredare hittar du en härlig blandning av inredningsprylar, kläder och väskor. Min inredningsbutik fyller jag med saker jag inte kan motstå. Som inredare och butiksinnehavare ser jag längre än den senaste trenden. Min vision är att inredningsbutiken ska ha ett innehåll som talar för sig själv. Det må bli brokigt, men det kommer från hjärtat.

Inredningsbutik på nätet

I min inredningsbutik upplever du fördelarna med shopping på nätet. Du får en god överblick över sortimentet, du kan enkelt jämföra produkter och du kan betala på det sätt som passar dig bäst. Självfallet handlar du alltid på öppet köp i 14 dagar, det innebär trygghet för dig. Och när ditt köp väl är klart kan du se fram emot billig och snabb frakt. E-handel ska vara enkel och smidig, och det arbetar jag hela tiden för att min inredningsbutik ska vara. En del av varorna är beställningsvaror då leveranstiden blir längre, oftast 1 – 2 veckor. Är du intresserad av något som inte hittar i inredningsbutiken, tveka inte att kontakta mig. Jag har kontakt med många leverantörer och tar personliga beställningar.

Personlig rådgivning

Eftersom jag arbetar som inredare är jag väl insatt i hur du ska möblera ditt hem för att skapa personlig atmosfär och trivsel. Det är inte alltid så lätt att välja rätt inredning, men genom att se till helheten kan jag hjälpa dig att nå känslan du är ute efter. Du är alltid välkommen att kontakta mig om du har frågor om produkterna i butiken, och hur de bäst ska placeras.

Showroom

Har du vägarna förbi Lomma är du välkommen att besöka mitt showroom. Jag öppnar dörrarna för dig! Här kan du i lugn och ro titta och känna på all fin inredning som annars finns i min inredningsbutik på nätet, bläddra i kataloger och prata inredning. Maila eller skicka ett SMS till 0733-990092 för att bestämma tid.

Handla i inredningsbutiken >>>

2 comments

Follow on Bloglovin