≡ Menu

Kyssbänk runt trädet

När vi köpt vårt hus kunde min man infria en av sina drömmar: att sitta under sitt eget träd i den underbara skuggan som bara löv kan ge, luta sig tillbaka mot stammen och läsa en bok. Jag gladdes med honom när jag såg honom sitta där … i 20 sekunder. Sen började han plötsligt slå sig själv i nacken, studsa upp och ner för att slutligen flyga upp vilt flaxande och vrålandes: myror! Jävla myror!

Det är ju synd att små irriterande djur så snabbt kan krossa en dröm. Platsen under trädkronans naturliga skugga är ljuvlig. På besök hos min svägerska fann jag en alldeles nysnickrad så kallad kyssbänk. En bit från myrorna. Kan det kanske funka?

ps. smart i en liten trädgård om man har fest för många. Sätt några småbord framför bänken och flera stolar.

Foto Malin inredare

Instruktion hittar du här.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

{ 2 comments… add one }

  • sanna 16 augusti, 2011, 23:22

    Såg en annorlunda kyssbänk på bygglovs program idag, format som en blomma, men lite oregelbunden….vill ha! Skitsnygg! Hoppas du såg den!

  • Malin 18 augusti, 2011, 20:43

    Hej Sanna!
    Jag såg den och jag håller med dig: underbar! Och snyggt med svart. Grönt hade också varit snyggt.

Leave a Comment

Next post:

Previous post: