≡ Menu

Inred kungligt kul

 

Då väljer man självklart en silverfärgad skinnsoffa (Ilva) och några sidenkuddar med brodyr (Mimou). Drottning Elisabeth av England får också plats i soffan (formodesign). Naturligtvis hänger en sagolik kristallkrona i taket, gärna lite modern så att den matchar soffan. Stolarna (Ilva) får bryta av i ståtligt cerise och mattan, en lång röd (eller rosa rund?) så klart. Kungsblå sammetsgardiner och en sirlig, glansig tapet med sammetsinslag. Önskar jag kunde sätta ihop det i verkligheten…

 

 

 

 

 

Kungligt, Tricia Guild:

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

{ 1 comment… add one }

 • Abtin 13 oktober, 2012, 14:24

  Hej Malin!
  Mitt namn är Abtin Moshiri, VD på LFC. Jag söker efter en liknande silverfärjad soffa du har på bilden. Jag har sökt även bland Ilvas sortiment men hittade inga. Jag undrar om du vet vad soffan heter eller var jag kan köpa den?

  Tacksam för ditt snabba svar
  Med vänlig hälsning
  Abtin
  Laser Focus Clinique

Leave a Comment